Lisää meistä

Tervetuloa Porvoon lämminhenkisimpään joogasaliin!

Siskosten yhteinen unelma kävi toteen

Me haluamme rohkaista jokaista kokeilemaan joogaa, sillä se jos joku pitää hyvää huolta sinusta. Itsestä huolehtiminen on kaiken A ja O, sillä oma hyvinvointi edesauttaa muiden hyvinvointia.

Meille jooga tarkoittaa tasapainoa ja sen löytäminen on yksi tärkeimmistä onnellisuuden avaimista. Kun elämme harmoniassa itsemme ja luonnon kanssa, emme stressaannu pikkuasioista ja elämä tuntuu kaikin puolin valoisammalta. Me haluamme joogan myötä auttaa muita löytämään tasapainon elämään.

Omasta joogaharjoituksesta huolehtiminen pitää huolen sinusta ja sinun kautta lähimmäisistäsi. Joogan avulla saamme lisättyä terveyttä ja hyvinvointia, sekä rentoa elämänasennetta.

Yhteisen tasapainon löytyminen näkyy myös tuntitarjonnassa. Erilaisia tunteja on tarjolla niin aamulla, illalla kuin viikonloppuisinkin. Koemme tärkeäksi, että jokainen löytäisi oman joogasuuntauksen ja itselle sopivan tavan harjoitella.

Kuinka kaikki alkoi…

Jooga Porvoo syntyi siskosten Kaisan ja Sannin pitkäaikaisesta unelmasta työskennellä jonain päivänä yhteisen yrityksen parissa. Unelmana oli saada tehdä töitä yhdessä, mutta joogasalin perustaminen ei vielä tässä vaiheessa käynyt mielessä. Selvää oli, että siskokset halusivat työskennellä terveyden ja hyvinvoinnin parissa, mutta vasta yhteinen intohimon kohde, jooga, loksautti palaset kohdilleen ja näin syntyi Jooga Porvoo.

Kaisa ja Sanni ovat jo pienestä asti olleet toistensa vastakohdat. Kaisa on aina ollut hyvin temperamenttinen ja nopea liikkeissään ja Sanni puolestaan rauhallisempi tarkkailija. Nämä luonteenpiirteet ottivat lapsena monesti yhteen, jotka aikuisiällä ovat muuttuneet todellisiksi voimavaroiksi. Vastakohtaiset luonteenpiirteet ovat muodostaneet täydellisen tasapainon työskennellä yhdessä.