Jooga Porvoo sijaitsee kauniissa vanhassa Porvoossa, suloisessa vaaleanpunaisessa puutalossa. Sisäänkäynti on sisäpihan kautta.
Parkkipaikkoja on kirkon viereisellä parkkialueella, sekä kadun varressa. Muista parkkikiekko! Pyörän voi jättää joogasalin sisäpihalle.

Ovet avataan viimeistään 15 minuuttia ennen tuntia. Meillä on eteinen ja pukuhuone, jonne voi jättää tavaroita. Arvotavarat voi jättää salin vieressä olevaan pukuhuoneeseen. Tarkistathan, että puhelimesi on äänettömällä. Toivomme, että tavaroita ei tuotaisiin joogasaliin tunnin ajaksi. Ulko-ovi lukitaan tunnin ajaksi.

Toivomme että saavut tunnille viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

Meillä on suihku, pieni keittiö, lämminhenkinen olohuone, pukuhuone ja joogasali.
Tunnin jälkeen sinulla on mahdollisuus nauttia kupponen lämmintä teetä ja viettää hetki olohuoneessa mukavassa seurassa.

Peruutusehdot

Tunnit on peruutettava viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua.
Jos tuntia ei peruuteta ajoissa, veloitetaan asiakkaan kortilta tunnin hinta. Tunnin peruutus on mahdollista tehdä vain ajanvarausjärjestelmässä, oman tilin kautta.

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortti, käteinen, Mobilepay, Epassi, Smartum,
Edenred ja Eazybreak.

Joogakorttien ostaminen

 
Joogakorttien ostaminen onnistuu ajanvarausjärjestelmän kautta.
Luo ensin itsellesi tili ja sen jälkeen osta itsellesi haluamasi (prepaid)-kortti.
Tämän jälkeen pääset varaamaan paikan haluamallesi tunnille.
 
Huom! Varaukset tulee tehdä ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän kautta! Jos haluat  suorittaa maksun paikan päällä, laitathan meille sähköpostia: info@joogaporvoo.fi