15 päivän AAMUJOOGAHAASTE (3.6.-21.6.) /online

39,00  Sis. alv

Paljon kaivattu aamujoogahaaste tulee jälleen! Uudet videot ja uudet harjoitukset! Kesä on täydellinen aika kokeilla joogaa aamuisin ja siksi haastamme sinut mukaan tekemään kolmen viikon ajan lyhyitä, mutta säännöllisiä joogaharjoituksia.

Kuvaus

15 päivän AAMUJOOGAHAASTE 3.6.-21.6.2024

Paljon kaivattu Sannin aamujoogahaaste tulee jälleen! Uudet videot ja uudet harjoitukset. Tänä vuonna harjoitukset muuttuvat joka päivä. Teemme Flow joogaa joka arkiaamu ja harjoitukset vaihtelevat 15-20 minuutin välillä. Kolme viikkoa ja rutkasti hyvää fiilistä.

Kesä on täydellinen aika kokeilla joogaa aamuisin ja siksi haastamme sinut mukaan tekemään kolmen viikon ajan lyhyitä, mutta säännöllisiä joogaharjoituksia. Harjoitus tehdään 5 kertaa viikossa ONLINE. Voit siis tehdä harjoituksen kotona, töissä tai vaikka mökillä. Tallenne säilyy sinulla viikon ajan, joten saat tehdä harjoituksen oman aikataulusi mukaan.

Tämä haaste on etenkin sinulle, jolle on vaikea saada joogaharjoitus säännölliseksi. Saat oman linkin jokaiselle aamulle erikseen sähköpostiisi, jolloin muistutus harjoituksesta säilyy. Voit tehdä harjoituksen aamulla tai silloin kun sinulle sopii. Harjoitukset ovat lyhyitä (15-20 min.), joten ehdit tekemään harjoituksen hyvin vaikka ennen töihin lähtöä. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi haasteeseen.

 

Haaste sopii sinulle jos:
☀️ Haluat aloittaa päiväsi hyvällä energialla! (Aamun valinnat määrittävät pitkälle koko päivää.)
☀️ Kaipaat säännöllistä joogaharjoitusta.
☀️ Haluat kokea, mitä säännöllinen harjoitus saa aikaan.
☀️ Koet vaikeaksi saada itsesi matolle harjoittelemaan (joka aamuinen linkki muistuttaa sinua harjoituksesta).
☀️ Kaipaat kevyttä oloa, kivutonta kehoa ja kirkkaita ajatuksia!
.
”Ostin keväällä Sannin aamujoogahaasteen. Se oli super! Yhtään aamua en missannut ja kroppa kiitti. Jännä, että noin lyhyellä treenillä per päivä, on noin hyvä vaikutus kroppaan. Selkäni on voinut paremmin kuin aikoihin.” -Heli Karlsson
.
KOSKA: 3.-21.6.2024
Harjoitus lähetetään joka arkiaamu klo 5:00
.
HINTA: 39€
Voit maksaa myös liikuntaedulla (ePassi, Smartum ja Edenred). Laita meille sähköpostia: info@joogaporvoo.fi
.
KYSYMYKSET: info@joogaporvoo.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Huom! Tulet saamaan linkin aina siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka kirjaat maksun yhteydessä. Jos et saa varmistussähköpostia ostosta, olethan meihin yhteydessä.

Ohjaaja: Sanni Pekkala