BODYSCENE – Vapauttavan tanssin -kurssi

89,00  Sis. alv

9 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mitä vapauttava tanssi on? Mihin tarvitsemme vapauttavaa tanssia?
Mitä paremmin tunnemme ja tiedostamme kehomme, sitä paremmin olemme kontaktissa itseemme ja pystymme kokemaan maailman kokonaisvaltaisesti. Joskus liiallinen tiedostaminen saattaa kuitenkin jopa pysäyttää kehotietoisen kehityksemme ja silloin kehoa on tarpeen puhdistaa jo opitusta malleista. Vapauttavan tanssin kurssilla pyrimme ohittamaan hetkellisesti tiedostavan mielen ja antamaan keholle täyden vapauden johdattaa meidät uudenlaiseen liikkumisen tapaan.

Kehon jännitteiden vapauttaminen parantaa lihasten suorituskykyä, vahvistaa lihastonusta, lisää kestävyyttä ja joustavuutta esimerkiksi asanoiden tekemisessä. Vapaan liikemateriaalin avulla voimme vapauttaa kehollisia jännitteitä ja rentouttaa stressaantuneen mielen, sekä voimme löytää itsestämme uusia voimavaroja ja liikkeen osa-alueita.

Päästä irti kehosi tiedostamisesta ja kontrollista tanssin keinoin turvallisessa ja lempeässä ympäristössä. Vapauta kaikki oppimasi tai päästä opituista asioista hetkeksi irti ja avaa liikkumisesi uudelle tasolle.

MILLOIN:

Pe 25.3. KLO 17:00-20:00 &
La 24.3. KLO 12:00-15:00

HINTA:
89€

BODYSCENE -vapauttavan tanssin kurssin vetäjänä

Marjo Elina Lahti
Actress FIA
BodyScene
Massage therapist Optimum therapist marjo-lahti@hotmail.com 0505908751