Yin på svenska 25.2. / Extra lång

35,00  Sis. alv

Yinyogan har visat  sig att hjälpa bl a till ryggont, sömn svårigheter, nack ont och framför allt till en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Yinyogan lugnar ditt sinne och samtidigt fyller hela dig med en ny energi.

15 varastossa

Kuvaus

YIN PÅ SVENSKA / Extra lång

Yinyogan är en av de lugnaste yoga formerna. Positionerna är enkla och utförs alltid liggande eller sittande. Vi håller positionerna i 3-5 min för att stimulera kroppens djupt liggande bindväv och inre organ. För att ligga / sitta bekvämt i de olika positionerna används bolster, block , dynor och filtar som hjälpmedel. Yinyogan passar alla. Du behöver inte ha en tidigare erfarenhet med yogan.
Yinyogan har visat  sig att hjälpa bl a till ryggont, sömn svårigheter, nack ont och framför allt till en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Yinyogan lugnar ditt sinne och samtidigt fyller hela dig med en ny energi. Klä dig bekvämt. Tillåt dig själv att slappna av. Dyka djupt in i avslappningen med hjälp av din andning . Återhämta dig, dina krafter och energier. Du är varmt välkommen!

.

NÄR: 25.2. KL: 12:00-14:00

.

VAR: Fredsgatan 33, Jooga Porvoo

.
PRIS: 35€
.

På kommande:

Su 26.3. kl 12-14

La 15.4. kl 12-14

La 20.5. kl 12-14
.
Ohjaaja: Kristina Helander
RYT 200h
Magdalena Mecweld Yinyoga 160h
Grounding yinyoga 60h