Meditaatio & Sointukylpy LA 1.4.

30,00  Sis. alv

Sointukylvyn taika perustuu äänimaljojen ja gongin värähteleviin ääniin, jotka saavat kehon sekä mielen rauhoittumaan ja voit kokea ihanan kokonaisvaltaisen syvärentoutuksen tilan. ALUSSA TEHTÄVÄ meditaatio syventää rentoutustilaasi äänimaljarentoutuksen aikana. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta meditaatiosta aiemmin, saat ohjausta harjoituksen tekemisessä.

14 varastossa

Kuvaus

Aloitamme tapahtuman meditoimalla yhdessä. Meditaatio syventää rentoutustilaasi äänimaljarentoutuksen aikana. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta meditaatiosta aiemmin, saat ohjausta harjoituksen tekemisessä.
Kehomme sisäisen viisauden kuuleminen nykymaailman vilskeessä kaipaa erityistä huomiota, koska niin moni asia ja laite vetää huomiomme poispäin omasta itsestämme, todellisesta luonnostamme ja hyvinvoinnistamme. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla ottamaan yhteys omaan itseesi Meditaation & Sointukylvyn merkeissä. Ohjaajana toimii Maria Lounasvaara, jonka lempeys ja kaunis musisointi tuudittaa sinut rauhaisaan olotilaan. Marian täydellisen hyväksynnän alla saat olla oma itsesi.
.
Sointukylvyn taika perustuu äänimaljojen ja gongin värähteleviin ääniin, jotka saavat kehon sekä mielen rauhoittumaan ja voit kokea ihanan kokonaisvaltaisen syvärentoutuksen tilan. Peter Hess® Sointukylpy on vastuullinen äänirentoutusmetodi, jonka aikana kehosi saa palautua fyysisestä ja henkisestä stressistä.
.
”The medicine of the future will be music and sound.” – Edgar Cayse
.
Sointukylvyssä makoillaan mukavasti viltin alla antaen ääniaaltojen helliä kehoa ja mieltä. Varustaudu mukavilla lämpöisillä vaatteilla ja villasukilla. Halutessasi ota mukaan oma joogamatto ja vesipullo. Tarkoituksena on saada olo mahdollisimman mukavaksi eli voit ottaa mukaan myös tyynyn. Paikan päältä löytyy vilttejä ja joogamattoja. Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus jäädä nautiskelemaan teetarjoilusta.
.
Koska: LA 1.4. klo 17-18:15
.
Hinta: 30€
.
Ohjaaja: Maria Lounasvaara
Lue lisää ohjaajasta: https://joogaporvoo.fi/ohjaajat/
.
Tulevat Meditaatio & Sointukylpy- tunnit:
La 1.4. klo 17-18.15
La 6.5. klo 17-18.15
.
Palautteita Meditaatio & Sointukylvystä:

”Välillä tuli ajatuksia mieleen, mutta äänet auttoivat päästämään niistä irti. Kohta huomasin, etten ajatellut mitään.”

”Tuntuu siltä kuin hieronnassa käynnin jälkeen – kevyt olo.” 

”Kaikki ulkopuolinen tuntui häviävän, kuulin vain äänimaljojen ja gongin äänet.”

”Upea, rentoutunut olo sointukylvyn jälkeen.”

 ”Ei ajattelua, ei suorittamista, vaan hetki itsen kanssa. Voiko parempaa pyytää.”