Lisää meistä

Lämminhenkinen ja monipuolinen joogasali Porvoon sydämessä

Jooga Porvoon uusi sali syntyi oppilaiden ja opettajien toiveesta luoda yhteinen ja kutsuva tila, jossa voi harjoittaa joogaa monipuolisesti ja matalalla kynnyksellä. Tarjoamme erilaisia tunteja niin aamulla, illalla, kuin viikonloppuisinkin. Tutustu tuntivalikoimaamme.

Laajan tuntitarjontamme mahdollistaa moninainen joukko opettajia, jotka kukin opettavat joogaa omalla erityisellä tyylillään, avoimesti ja oppilaita kuunnellen. Tuntimme ovat helposti lähestyttäviä ja rohkaisemme sinua kokeilemaan joogan eri suuntauksia rohkeasti ja avoimin mielin. Tutustu ohjaajiimme.

Avara ja valoisa salimme sijaitsee aivan Porvoon keskustassa – Lämpimästi tervetuloa!

ikkunalautakuva
Jooga Porvoon perustajajäsenet Sanni Pekkala ja Kaisa Kantola

Joogalla tasapainoa elämään

 

Oma hyvinvointi edesauttaa muiden hyvinvointia. Meille jooga tarkoittaa tasapainoa ja sen löytäminen on yksi tärkeimmistä onnellisuuden avaimista. Kun elämme harmoniassa itsemme ja luonnon kanssa, emme stressaannu pikkuasioista ja elämä tuntuu kaikin puolin valoisammalta. Me haluamme joogan myötä auttaa muita löytämään tasapainon elämään.

Omasta joogaharjoituksesta huolehtiminen pitää huolen sinusta ja sinun kautta lähimmäisistäsi. Joogan avulla saamme lisättyä terveyttä ja hyvinvointia, sekä rentoa elämänasennetta.