Yksityistunnit

Viikkotuntien lisäksi järjestämme myös muita joogatunteja. Joskus voi olla tarve tarkistella omaa joogaharjoitusta yksityistunnin muodossa. Loukkaantumiset, uudet elämäntilanteet, raskaus tai vaikkapa takkuileva harjoitus voivat olla syy hakeutua yksityistunnille. Tai ehkä vain haluat aloittaa uuden harrastuksen yksityistunnin muodossa ja pääset heti mukaan viikkotunneille.

Joogahemmottelua

Hemmottelupäivä ystäväporukalla  saattaa kaivata pientä hengähdyshetkeä, jolloin rentouttava joogatunti ja teehetki olisi paikallaan. Tai vastaavasti voitte koota jengin, jolla käytte juuri teille räätälöidyillä vakio viikkotunneilla!

Polttaripäivät, synttärit, yllätys puolisolle tai vaikka koko perheelle. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sopiva  joogatunti/kurssi juuri sinun tarpeisiin sopivaksi!

Joogaa yrityksille

Tarjoamme joogaa myös yrityksille. Onko sinulla kenties työporukka joka kaipaisi pientä rentoutumista ja kehonhuoltoa? Onko tulossa virkistyspäivät tai pikkujoulut ja kaipaisit ohjelmaa? Tunnit voidaan järjestää meidän suloisessa joogasalissamme tai tunti voidaan tuoda teidän luokse. Mahdollisuus säännöllisiin viikkotunteihin tai kurssimuodossa järjestettyyn tapahtumaan.