Jooga Porvoo

Jooga Porvoo sijaitsee aivan Porvoon keskustassa, osoitteessa rauhankatu 33, 2. kerros. Läheltä löytyvät kattavat palvelut ja linja-auto asema on aivan kulman takana.

Ovet avataan viimeistään 10 minuuttia ennen tuntia. Meillä on pukuhuone, jonne voi jättää ulkovaatteet, kengät ja laukut. Tarkistathan ennen tunnin alkua, että puhelimesi on äänettömällä. Toivomme että saavut tunnille viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

Meillä on käytössä iso sali, pieni sali ja hoitohuone. Pienen salin yhteydestä löytyy keittiö ja oleskelutila.

Peruutusehdot

Tunnit on peruutettava viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua.
Jos tuntia ei peruuteta ajoissa, veloitetaan asiakkaan kortilta tunnin hinta. Tunnin peruutus on mahdollista tehdä vain ajanvarausjärjestelmässä, oman tilin kautta.

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortti, käteinen, Mobilepay, ePassi, Smartum ja
Edenred.

Joogakorttien ostaminen

Joogakorttien ostaminen onnistuu Varaaheti -ajanvarausjärjestelmän kautta.
Luo ensin itsellesi tili ja sen jälkeen osta itsellesi haluamasi (prepaid)-kortti.
Tämän jälkeen pääset varaamaan paikan haluamallesi tunnille.
 
Joogakortin ostaminen liikuntaeduilla: Luo ensin itsellesi tili Varaaheti -ajanvarausjärjestelmässä. Syötä joogakortin hinta mobiilisovelluksen (ePassi, Smartum,
Edenred) kautta Jooga Porvoolle. Maksun jälkeen laita meille sähköpostia suoritetusta maksusta. Tämän jälkeen me teemme joogakortin sinulle, jonka jälkeen pääset itse varailemaan tunteja viikkokalenterista. 
 
Huom! Varaukset tulee tehdä ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän kautta! Jos haluat  suorittaa maksun paikan päällä, laitathan meille sähköpostia: info@joogaporvoo.fi 
 
Entä mille joogatunnille haluaisit osallistua? Vinkkejä aloitukseen löytyy TÄÄLTÄ.